TARIEVEN organisatie"'Achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen', is een uitspraak die ik al van zoveel ondernemers/organisaties, na het afnemen van mijn diensten, heb mogen horen. De moeilijkste stap is vaak het eerste contact maken. De investering zelf is het meer dan waard. Ervaar het zelf!"

(Ronald Osephius)

 


Een bedrijfsauto, vliegtickets en andere bedrijfsmiddelen worden vaak eenvoudig aangeschaft. De kosten voor overnames zijn te verklaren. Het opleiden van personeel is een vanzelfsprekend iets.

Echter bijtanken, op jouw eigen pad, doe jij als ondernemer of als leider in een organisatie zelf vaak op jouw vrije dagen. En kwesties die onverklaarbaar zijn, blijven vaak liggen omdat het lijkt dat ze zo moeilijk te vatten zijn. 

Tot opeens de vragen opkomen:

"WAAROM?"

 en/of

"WAT NU?"

Durf in jouzelf/organisatie te investeren! 

 

Hoeveel dat is?

 

Binnen Praktijk Osephius wordt er rekening gehouden met type organisatie, omstandigheden en soort werkzaamheden. Dus neem NU nog contact op. Er is tot nu toe altijd een PASSENDE OPLOSSING gevonden.

 

www.ronaldosephius.nl Zeester Schelpen Krab Scheermes Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
INZICHT LAAT JOU ZOVEEL ZIEN

"Het oude hoort men van de leraar; het nieuwe ligt in het eigen inzicht besloten. Voor wie dat heeft ingezien, ligt alles wat hij te leren heeft in hem zelf"

(Baigan Ishida)

 


Wat is het jou werkelijk waard


Steeds meer relaties van Praktijk Osephius kiezen voor een uurtarief met dan daarbij een door henzelf EXTRA WAARDEBEPALING/betaling aan het einde van het jaar! Instap uurtarief is dan 145,00 euro exclusief btw.

 

Direct al een eerste meevaller


Oh ja, weet dat de zakelijk diensten van Praktijk Osephius vaak onder de AFTREKPOSTEN vallen......

 

Handvaten


- Boek de Valkuilen van de Bron

Digitale versie 12,50 euro inclusief BTW Hardcover versie 20,50 inclusief BTW 

 

- Werkboek

Tegen overeengekomen uurtarief

 

- Dagboekje

Waardering tegen eigen bijdrage

 

- Heb ik mijn best gedaan

Blok van 7 dagen en 13 weken tegen overeengekomen uurtarief

 

DUO tarief


Indien een uurtarief is overeengekomen en bij bepaalde gesprekken wens jij dat nog iemand deelneemt, dan wordt het uurtarief met 1,35 vermenigvuldigd.

 

Naast een eventueel avond en weekendtarief.

 

Avond en weekendtarief


Voor wie in de avonden wilt afspreken, wordt het overeengekomen tarief extra met 1,25 vermenigvuldigd.

 

Spreek jij liever af in het weekend? Is mogelijk. Echter dan wordt het overeengekomen tarief extra met 1,50 vermenigvuldigd.

 

Workshops en trainingen


De tarieven van workshops en trainingen worden altijd bij de workshop en/of training genoemd. 

 

De kleine lettertjes


*Ben jij verhinderd en vergeet jij dit binnen 24 uur aan mij door te geven, dan ben ik genoodzaakt de afspraak jou in rekening te brengen

 

*Ik ben geen medicus. Als jij afspraken met therapeuten etc. hebt, laat deze a.j.b. gewoon doorgaan. Zie ook DISCLAIMER.

 

*Met sommige cliënten maak ik projectafspraken c.q. vaste prijsafspraken. Hiervoor wordt dan een factuur vooraf gestuurd. Uiteraard kan dat ook met jou. Echter zeg jij op eigen initiatief halverwege op, dan wordt er geen creditnota c.q. restant terugbetaling gedaan. Bij wederzijdse opzegging vindt dit wel plaats.

 

*Heb jij een openstaande factuur en gaan wij elkaar opnieuw ontmoeten voor een nieuwe afspraak, geen probleem! Neem het openstaande bedrag dan contant mee. Ben jij dat dan vergeten, dan gaat onze afspraak dit keer niet door en maken wij een nieuwe afspraak. Ik breng jou deze vervallen afspraak wel inrekening. Lijkt mij eerlijk.

 

*Tarieven kunnen per jaar marktconform gewijzigd worden. Lopende trajecten worden dan automatisch volgens het nieuwe tarief doorberekend. Bestaande cliënten worden van deze wijziging niet op de hoogte gebracht. Laatste wijziging is van 1 januari 2021.

 

*De Privacy Verklaring is direct van kracht bij zowel een mondelinge als schriftelijke opdracht.

 

 


KEY WORDS / tags


Investering, terug verdienen, zakelijk, tarieven, Tarief, kosten, ondersteuning, groei, persoonlijke ontwikkeling, inzicht, vraagstelling, verlangen, aftrekpost, onderneming, organisatie, team, afdeling, opleiding, INVESTERING, investering, opleiding, ceo, ceoo,