De reis is even belangrijk als de bestemming

Dinsdag mocht ik tijdens een fantastische training Het kind als spiegel van Jeanet Sjardijn - Brandse en Lianne Kortleve een kaart trekken uit een set van spirituele kaarten. De overige deelnemers van de training kozen hun kaart. En uiteraard wist ik hun tekst direct te plaatsen bij wat die dag door hen gezegd en getoond was. En natuurlijk viel mijn kwartje nog niet helemaal. Ik dacht hem wel te weten alleen echt voelen deed ik nog niet. 

Nieuwsgierig naar de tekst?

 

 

"De reis is even belangrijk als de bestemming"

 

 

En BOEM ! Vandaag landde hij in al zijn pracht!!

 

Inzicht


Enig tijd geleden heb ik bewuste keuzes gemaakt. Keuzes niet vanuit het hart. Neen direct vanuit de ziel. Elke dag ervaar ik als vakantie. Niet altijd begrepen door anderen begrijp ik mijzelf! 

 

En, dan lijkt toch dat deze week een enorme verdere stap gemaakt is in inzicht. Inzicht (opnieuw) in mijzelf. Misschien DE stap!

 

Tijdens mijn gekozen reis ontmoet ik prachtige reisgenoten. Mensen waarvan ik sommige zelfs vriend mag noemen. Ze zien mij op hun manier en ik op mijn manier. Hetgeen volledige geaccepteerd wordt en waar waardering een fundament vormt. Tevens zie ik onderweg wat er allemaal is. Wijs ik mijzelf op wat ik allemaal tegenkom. Ik zie het, ervaar het en voel het.

 

Natuurlijk zijn er slechte dagen bij. Stormt het. Ga ik onderuit. Of brand ik mij. Is het toch niet helemaal wat ik verwacht had.

 

Alleen na vandaag zie ik heel duidelijk dat mijn reis nog lang niet beëindigd is, echter dat de bestemming wel de allermooiste in mijn leven gaat worden.

 

Eindbestemming


 Ik ben op reis. Ik zie het belang. De tocht gaat mij bij iets onbeschrijfelijks brengen. Namelijk.....

 

MIJZELF!

 

Zal ik ook tijdelijk met jou meelopen. Het is echt super om mee te maken!

 

Met inspirerende groet

 

Ronald Osephius Inspirator

+31 (0)6 - 21 55 66 00

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Jeanet (donderdag, 28 november 2013 11:22)

  Wat heb je dat mooi beschreven Ronald.
  Mooi dat we even deelgenoot waren in deze tweedaagse van jou Reis!

 • #2

  Ronald Osephius (donderdag, 28 november 2013 21:27)

  Jeanet het was een verademing om jullie (tijdelijk) op dit prachtige pad mee te hebben om mij nieuwe inzichten te geven.