TARIEVEN PERSOONLIJK"Natuurlijk krijg ik vaak de vraag of mijn werk wordt vergoed door de verzekeringsmaatschappijen. En, daar zit gelijk mijn dilemma. Ik wil graag personen ontmoeten, die daadwerkelijk uit zichzelf willen groeien. En wil daarnaast mijn onafhankelijkheid bewaren. Zodoende heb ik mij tot heden (nog) niet aangesloten bij maatschappijen, die mijn werk vergoeden. Echter de Praktijk leert dat het de investering altijd meer dan waard is!"

(Ronald Osephius)

 


Zeg eens eerlijk:

  • Rij jij geen auto?
  • Ga jij nooit uit (eten)?
  • Drink jij?
  • Rook jij?
  • Hoeveel geld steek jij werkelijk in inzichten in jouzelf?
  • Hoe waardeer jij werkelijk jouzelf?
www.ronaldosephius.nl Orchideeën  Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
GROEI EN BLOEI VANUIT JOUZELF!

"Om jouzelf te worden, moet er niet iets bij, maar iets af; jouw verlangen naar goedkeuring van anderen"

 


Tarieven door de weeks overdag 2024


Voor onderstaande diensten kunnen de tarieven door jou worden opgevraagd. 

 

- Persoonlijke groei gesprek/Verlies & Rouw of Opstelling

 

- Partner- Familie gesprekken 

 

- Live the Connection /  PSYCH-K® behandelingen

 

- Healing sessie duur van 60 minuten met behandeling van 30- 45 minuten zonder Persoonlijke groei gesprek 

 

- Healing met uurgesprek Persoonlijke groei

 

- The Reconnection 2 x 1 uur Reconnection met 40 minuten behandeling per keer

 

- Reiskosten indien afspraak op locatie gewenst

 

- Intake gesprek

Indien dit direct een sessie wordt dan tarief per uur van Persoonlijke groei of Partner- Familiegesprekken

 

- Werkboek

Uurtarief welke voor sessie is afgesproken. 

 

- Dagboekje

Waardering door eigen bijdrage

 

- Heb ik mijn best gedaan

Blok van 7 dagen en 13 weken tegen overeengekomen uurtarief.

 

MEERWAARDE WERKZAAMHEDEN


De positieve impact van het werk door Praktijk Osephius is niet altijd direct merkbaar. Het totaal bedrag van de factuur is de beloning voor de geleverde diensten. Wanneer blijkt dat jij als client het werk toch hoger waardeert, dan kan er altijd onder vermelding van het gebruikte factuurnummer een extra storting worden gedaan.

 

Avond- en weekendtarief 2024


Voor wie in de avonden wilt afspreken, wordt het standaard tarief extra met 1,25 vermenigvuldigd.

 

Spreek jij liever af in het weekend? Is mogelijk. Echter dan wordt het standaardtarief extra met 1,50 vermenigvuldigd.

 

Workshops en trainingen


De tarieven van workshops en trainingen worden altijd bij de workshop en/of training genoemd. 

 

Inkomens- en omzet afhankelijke berekening


Ik ben van mening dat iedereen, ongeacht het inkomen en/of omzet, de kans mag hebben om gebruik te maken van mijn diensten. Zodoende hanteer ik een inkomens- en omzet afhankelijk tarief en/of regeling voor mensen en organisaties die het financieel (even) niet hebben. Neem hiervoor a.j.b. contact met mij op.  

 

Wanneer men de begeleiding aan een organisatie laat factureren en/of de begeleiding is gericht op een professionele vraag, dan geldt een professioneel tarief.

 

Persoonsgebonden Budget (PGB)


Ook particulieren met een PGB kunnen bij Praktijk Osephius terecht. Hiervoor gelden dan andere tarieven. Voor vragen neem hiervoor a.j.b. contact met mij op.

 

verdienmodel


Binnen Praktijk Osephius wordt een verdienmodel gehanteerd, waarbij uitgegaan wordt van duurzaam succes. Win, Win, Win voor Planet, People en Profit. In de Praktijk wordt dit WAARACHTIG SUCCES genoemd. 

 

Deel daarvan is dat ongeveer 20% van de omzet wordt gebruikt om personen en/of organisaties zonder vergoeding te begeleiden. Het betreft hier personen en/of organisaties die op het moment van begeleiding niet de mogelijkheid hebben om de facturen te betalen.

 

Achteraf en/of op het moment dat men meer liquide is, is het altijd vrij om aan mijn diensten een (meer)waarde te koppelen.  

 

De kleine lettertjes


*Ga per sessie uit van minimaal twee uur.

 

*Berichten via mail en / of sms welke gestuurd worden n.a.v. het gevoerde gesprek.

 

*Alle bedragen bij tarieven Persoonlijk zijn inclusief 21% BTW.

 

*Ben jij verhinderd en vergeet jij dit binnen 48 uur aan mij door te geven, dan ben ik genoodzaakt de afspraak jou volledig in rekening te brengen indien de uren nog niet zijn gefactureerd.

 

*Ben jij verhinderd en heb jij van mij al een projectafspraak/vaste prijsafspraak factuur ontvangen, dan zal ik 50% van het aantal geplande uren of blok van de verhinder datum alsnog in rekening brengen, indien jij de verhindering niet binnen het bovengenoemd aantal uur hebt doorgegeven. De gefactureerde diensten zullen in overleg op een andere datum worden ingepland. Verplaats jij dezelfde verhinder afspraak drie keer of meer, ook al is dit meer dan 48 uur van te voren, dan zal ook 50% van het aantal geplande uren of blok van de verhinder datum alsnog in rekening worden gebracht. 

 

*Ik ben geen medicus. Als jij afspraken met therapeuten etc. hebt, laat deze a.j.b. gewoon doorgaan. Zie ook DISCLAIMER.

 

*Met sommige cliënten maak ik projectafspraken c.q. vaste prijsafspraken. Hiervoor wordt dan een factuur vooraf gestuurd. Uiteraard kan dat ook met jou. Echter zeg jij op eigen initiatief halverwege op, dan wordt er geen creditnota c.q. restant terugbetaling gedaan. Bij wederzijdse opzegging vindt dit wel plaats.

 

*Heb jij een openstaande factuur en gaan wij elkaar opnieuw ontmoeten voor een nieuwe afspraak, geen probleem! Neem het openstaande bedrag dan contant mee of een bewijs van betaling. Ben jij dat dan vergeten, dan gaat onze afspraak dit keer niet door en maken wij een nieuwe afspraak. Ik breng jou deze vervallen afspraak wel inrekening. Lijkt mij eerlijk. Ook als wij een projectafspraak hebben, dan zal de waarde van de sessie worden doorberekend.

 

*Heb ik jou twee keer aangemaand en staat de factuur bij een nieuwe afspraak helaas nog open, dan gaat onze afspraak dit keer niet door en maken wij een nieuwe afspraak. Echter reken ik de waarde van deze bevroren sessie aan jou door. 

 

*Tarieven kunnen per jaar marktconform gewijzigd worden. Lopende trajecten worden dan automatisch volgens het nieuwe tarief doorberekend. Bestaande cliënten worden van deze wijziging niet op de hoogte gebracht. Laatste wijziging is van 1 januari 2024.

 

*De Privacy Verklaring is direct van kracht bij zowel een mondelinge als schriftelijke opdracht.

 


KEY WORDS / tags


Tarieven, tarief, Zuid-Holland, reiskosten, reconnection, healing, sms, persoonlijke groei, healing, opstellingen, bezoek, gesprek, particulieren, persoon, investering, kosten,