OVER RONALD OSEPHIUS"Ik ben ervan overtuigd dat werkelijk elk persoon en/of organisatie vanuit eigen kracht positief kan groeien. Ongeacht de vraag en/of het verlangen dat er is. Dat door een juiste manier van gidsen, vanuit veiligheid en vertrouwen, elke laag binnen (bepaalde) gedachten en gevoelens positief geraakt kan worden.

Het zijn mijn cliënten en opdrachtgevers die mij onder andere Inspirator noemen en eigenlijk zelfs iemand die mensenlevens doet veranderen. Om uit te leggen hoe ik dat precies doe, is het zoals mijn cliënten het zeggen. 'Dit mag je werkelijk ervaren.' Zoals anderen het omschrijven; “Ik ben gewoon een wijze tijdelijke vriend die vol liefde even met jou meeloopt.” En, dat is altijd te zien aan hoe wij na een sessie uit elkaar gaan. Iets zo ontzettend moois wat haast niet is uit te leggen.

Mijn cliënten zijn particulieren, van jong tot oud, en alle soorten van organisaties. Jij bent welkom!"

(Ronald Osephius)

 


Anderen over Ronald Osephius


Een Spiegelaar...een Inspirator....tja, dat dekt eigenlijk niet eens de lading.

Jij zou bijna kunnen zeggen iemand die levens verandert. Ronald Osephius heeft een enorm talent. En, dat is heel snel schakelen, zich in jouw situatie verplaatsen, jouw emoties oppikken en dat alles vanuit een zeer open en goudeerlijk perspectief. En ook wel met 2 benen op de grond staande, want zijn aanpak is menselijk en direct.

 

Ronald deelt als een vriend zijn wijsheid door die wijsheid aan te reiken of nog beter gezegd; “vol liefde methodieken aan te reiken om iemand bij zijn/haar eigen bron van wijsheid te brengen”.

 

Ronald spiegelt met- en inspireert ook ondernemers – “hij zegt wat hij ziet”. Als ex internationaal ondernemer van meer dan 600 personeelsleden kent hij de persoonlijke- en bedrijfsmatige issues. Hij is hier goed bezig. In stevige sessies realiseert hij beweging. Als ervaren organisatie schakelaar en adviseur beziet hij bedrijfsproblemen op een geheel eigen, holistische benadering. Ronald's benadering brengt mensen, familieleden, weer bij elkaar en herstelt normale communicatie. En in bedrijven dus hernieuwd vertrouwen en door zijn mensgerichte aanpak mooie en onverwachte resultaten. Ronald houdt van uitdagingen. Daag hem uit om zijn oplossingsgerichte en energieke aanpak aan jou toe te lichten. Laat jouzelf verrassen!

 

Ronald heeft de kwaliteit om zijn eigen referentiekader, zijn eigen gevoel, zijn eigen mening niet aan te spreken als iemand advies nodig heeft. Door vragen te stellen komt hij er achter wat de persoon zegt en wat hij zelf wilt. En, dat is in principe altijd goed. Daar stuurt hij dan in. Er zijn er maar weinig die dat kunnen! 

 

Ronald is een bijzonder krachtig en positief mens. Iemand die mensen richting kan geven wanneer zij het pad zelf niet kunnen overzien. Ronald is één van die mensen die jou bij blijft. Als persoonlijke schakelaar/begeleider raakt hij jou diep van binnen. Hij slaagt erin om jouw innerlijke en gevoelige snaren zodanig te laten trillen, tot jij het echt voelt. Vertrouw er maar op dat hij weet waar het écht op aan komt. En hij haalt dat naar boven door jou zacht aan te raken of door pittige vragen te stellen. Natuurlijk kent Ronald ook zijn leermomenten en valkuilen. Vraag hem ernaar als jij hem ontmoet.

 

Deze man wil jij ervaren!

 


"Bekijk de manieren van anderen, en verbeter jouw eigen manieren"LinkedIn


Zijn leermomenten en valkuilen hebben hem gevormd tot wie hij nu is. Zie voor uitgebreide (zakelijke) informatie zijn linkedin account.

 

Kom het ervaren!


Het is eigenlijk zoals de meeste cliënten het zeggen als een sessie is afgelopen:

 

"Hoe leg ik dit thuis uit?"

 


"Wat is wijsheid die niet gedeeld wordt? Kennis wordt pas echt kennis als je in staat bent die aan iemand anders over te dragen. Het is het universele principe van geven en te ontvangen" 

(Anne Conway 1631-1679)Groeien door CREATIE


Geef Ronald  jouw en/of organisatie vraagstuk en/of verlangen en samen met hem kijk jij welke transformatie het jou en/of de organisatie biedt! Mensen noemen hem een luisteraar, zacht, doch hard als het nodig is en wakker. Humoristisch, sportief, positief.... iemand die tot de kern komt, een tijdelijke vriend, een mentor, visionair, een sparringpartner/warrior, innovator, holistisch, bedrijvendokter/sjamaan, Organisatie healer, een mental of business coach, Grow Catalyst, spiegelaar, Facilitator, Inzichtgever, gids, (leer)meester, Groei Schakelaar......

maar bovenal: een INSPIRATOR en GIDS NAAR WAARACHTIG SUCCES!

 


KEY WORDS / TAGS


ronald osephius, ronald osephuis, 's gravenmoer, sgravenmoer, counselor, opsteller, opstelling, mentor, klankbord, inspiratie, inspirator, inspireren, ervaringsdeskundig, in zicht, inzicht, spiegelen, spiegelogie, fluisteren, kind, business coach, adviseur, spiegelaar, inzichtgever, catalist, catalyst, facilitator, mastery, masterie, Mastery, leer meester, meester, Leermeester, leermeester, psycholoog, psychotherapeut, therapeut, coach, groei schakelaar, angst, stress, patronen, mens, team, organisatie, motivator, vriend, transformatie, transitie, spiritueel, spiritueel coach, gids