Waar beginnen jouw inspiraties?

Waar beginnen jouw inspiraties? Hoe maak jij het voor jouzelf duidelijk? En.......

 

Hoe pak jij jouw ideeën aan ?


Het begin van nieuwe inspiratie voor (dit keer) mijn particulieren cliënten;

  • Een A4-tje
  • Stiften 
  • Wat leerde 2015 mijn cliënten en mij
  • Wat kan ik toevoegen aan 2016

Op bovenstaande, voor mij gebruikelijke, manier ben ik begonnen om voor mijzelf duidelijk te maken wat ik in 2016 d.m.v. workshops en trainingen wil gaan behandelen. Ik hang dit dan op een plek waar ik veel kom. Hierna ga ik het steeds verder uitwerken tot uiteindelijke eindproducten/diensten.

 

Hoe ben jij 2016 ingegaan? Hoe pak jij jouw ideeën aan? En, werk/voer jij ze dan uiteindelijk ook uit?

 

Met inspirerende groet

 

Ronald Osephius Inspirator

06-21556600

Reactie schrijven

Commentaren: 0