Ken jij de weg?

Er worden liedjes over geschreven. Verhalen over verteld. Boeken gepubliceerd. Of jij nu voor de zachte kant kiest. De harde kant of de middenweg. Workshops in gegeven en uiteraard gaat dit ook over jou. Want zal jij er ook al op gewezen zijn en/of worden. Niet over jouw pad. Echter over de weg.

 

"ALLEEN KEN JIJ DE WEG.....?"

 

WELKE WEG?


Nou. Wat denk jij? Denk aan; Hoofd ontmoet Hart. The way to your heart. Volg jouw hart. Luister (toch eens) naar jouw hart. Zet dat hoofd toch eens uit. Wat is Intuïtie? A mindful Brain. De liefde uit jouw hart. En zoveel meer....

 

Precies!

 

Dit gaat over de weg naar jouw hart.

 

de weg


De weg naar jouw hart Ronald Osephius Inspirator
De weg naar jouw hart

Als jij hem al kent. Fantastisch. Ken jij hem nog niet en/of denk jij hem nog niet te kennen, dan bestaan er diverse methodes om er te komen. Bijvoorbeeld;

 • Mediteren.
 • Jouw adem volgen.
 • Een (bos)wandeling.
 • Niet denken aan wat moet, echter voelen.
 • Tijdelijk begeleiding.

Ik had vanochtend tijdens het wandelen met de honden het geluk een aanwijzer op de weg te mogen aantreffen. Wat bij mij wel een vraag opriep.

 

Voor een ieder die het wilt zien, wordt de richting aangegeven. Echter de vraag is dan wel dat als jij de weg kent en/of gevonden hebt; 

 

"Hoe weet jij dat jij bij jouw hart bent aangekomen?"

 

aangekomen


Het is bekend dat het electro magnetisch veld rondom het hart 5000x sneller is dan rondom het brein. En weet, zoals Bruce Lipton schrijft, dat elke cel in jouw lichaam voor 99,999999999999 electro magnetisch gevuld is. Waarbij bekend is dat electro magnetische velden informatie kunnen dragen/opslaan. Daarnaast schrijft Jon Whale over het Verzamelpunt, waar alle energie in- en uitstroomt, dat in de buurt zit van jouw hart. En, legt Hans Andeweg Het Wiel (jouw centrum van vorm- en levenskracht) uit, dat (jij raadt het waarschijnlijk al) ook gelegen is rondom jouw hart. De Huna's nemen het hart ook als het middenpunt. Ook wel ZIJNSpunt genoemd. Hier kom jij dan uit op ZIJN. Ook wel genoemd De Kern. De Bron. Over ZIJN geeft Jan Geurtz weer een mooie uitleg met daaromheen jouw Negatieve Geloof over jouzelf, jouw Basis Regels, jouw Patronen en jouw Ego. Echter de kern, de bron, jouw zijn is ook bij hem jouw Hart.

 

Allemaal voldoende informatie die aantoont dat er genoeg energie(verkeer) aanwezig is rondom jouw hart. Dus dat jij dit dan ook zou kunnen opmerken/voelen. Echter hoe voel jij dat dan?

 

voelen


"Nou dat is toch gewoon een gevoel?" Alleen welk deel van jouw gevoel is dat dan?

 

Gevoel bestaat namelijk uit;

 • Intuïtie.
 • Instinct.
 • Emoties.

En welk deel van bovenstaande gevoelens denk jij dat werkelijk hoort bij jouw Hart. Jouw Bron. Jouw Kern. Jouw ZIJN? Sterker nog, als jij werkelijk bij jouw hart uitkomt, kan jij dan vaak wel woorden geven aan jouw gevoelens? Is dat jou geleerd? Is het jou voorgedaan? Bestaan er wel werkelijk (soms) woorden voor?

 

Vanuit een hele andere uitvalshoek (bijvoorbeeld chakra's) is het dan de vraag; 'Kan/mag jij wel voelen. Ben jij al geaard?'

 

En, dan misschien wel de belangrijkste vraag;

 

"Eenmaal aangekomen bij jouw ZIJN hoe lukt het jou om daar te blijven?"

 

Bovenstaande vraagstukken komen veel in mijn Praktijk naar boven. Door de wegwijzer van vanochtend wilde ik het toch even met jou delen.

 

Heb jij vragen en/of opmerkingen neem dan gerust CONTACT met mij op. En lees DIT ook eens.

 

Met inspirerende groet

 

Ronald Osephius

+31 (0) 6 - 21 55 66 00

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Niels (donderdag, 29 november 2018 10:12)

  Mooi beschreven Ronald. Bedankt voor deze inspirerende blog!

 • #2

  Ronald Osephius (donderdag, 29 november 2018 22:53)

  @Niels Vanuit het hart. Fijn dat ik jou (ook) mag inspireren.