In Flow zijn

Vandaag is het wereld oceanen dag. Het begrip oceaan komt in Praktijk Osephius veel voorbij. Ze zeggen dat het universum een oneindige oceaan aan levensenergie is. En, dat wij daar alleen maar in hoeven te drijven. Echter jij bent het zelf die zich dagelijks druk maakt en overal in deze oceaan boeien neerlegt. Zodat jij constant jouw hoofd stoot en jouzelf beperkt in jouw oneindige mogelijkheden. Herkenbaar? En, denkt men tijdens deze dag dan ook aan deze oceaan van het universum?

 

ego


Ego boeien
Ego boeien

Elk persoon, elke organisatie en zelfs elke ziel heeft een ego. Het ego vult zichzelf naar aanleiding van de ervaringen die gedurende een leven/bestaan worden opgedaan. Deze ervaringen, dus het ego, bepalen onbewust de keuzes die jij maakt. Het zijn de ego’s die denken dat ze reddingsboeien dienen aan te maken en jou daar tussen veilig moet laten ‘zwemmen’. Zelf noem ik het vaak ‘watertrappelen’. In werkelijkheid beperken de ego’s de ruimte waarin jij werkelijk creatief kan zijn. Jij werkelijk kan worden wie en/of wat jij wilt zijn. Het wordt tijd dat jij deze boeien durft weg te halen! 

 

Purpose


Boven elk persoon en organisatie zit een veld. Het heeft meerdere namen; 

  • het morfische veld.
  • het wetende veld.
  • het quantum veld.
  • het bedrijfsveld.

Het genoemde veld bevat onder andere het hoger bewustzijn. Dit bewustzijn bevat alle informatie die jou en/of jouw organisatie positief kan laten groeien. Jou absoluut gunstig gezind is. Tegenwoordig wordt deze informatie ook wel Hoger doel, jouw Zon of Purpose genoemd.

 

Echter door de eeuwen heen, is door allerlei omstandigheden het contact met het hoger bewustzijn verstoord geraakt en ben jij vooral naar jouw ego gaan luisteren. Terwijl zou jij luisteren naar het  hoger bewustzijn, dan zou jij luisteren naar jouw Intuïtie. 

 

Het veld staat automatisch in contact met die oneindige oceaan, met alle energie die vrij beschikbaar is, van het universum. Ook wel oerbron genaamd. En, zoals Einstein al zei, alles is energie. Energie waarin jij alleen maar hoeft te drijven om een overvloed aan levensenergie en informatie te mogen ontvangen. In Flow zijn.

 

in flow zijn


In Flow zijn, is iets anders dan Go with the Flow. Als jij Go with the Flow, is en blijft het de vraag of jij jou dan toch nog niet aanpast aan wat anderen doen en van jou willen. Wat jij wilt en/of wilt zijn, dat is in Flow zijn. Bij in Flow zijn, drijf jij in jouw stroom. Zonder gevecht tegen.....Drijf jij op jouw eigen levensenergie in die oneindige oceaan aan mogelijkheden. Jij bent jou dan bewust van jouw creaties. 

 

bewustwording


Bij bewustwording ben jij het die de boeien van het ego durft weg te nemen en jou realiseert hoe groot die oceaan aan mogelijkheden is. Overvloed! Ze zeggen dan ook wel dat jij jouw eigen Creator wordt of bent. 

 

Hiervoor bestaan diverse methodieken welke binnen Praktijk Osephius worden toegepast. Gun jouzelf en/of jouw organisatie deze fantastische ervaring. 

 

Nu jij toch zover bent gekomen, lees DIT eens.

 

Met inspirerende groet

 

Ronald Osephius

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0