Dat jij vanaf 2020 in balans mag zijn!

Wat heeft 2019 jou doen inzien? Welke veranderingen heb jij mogen ervaren? Hoe kijk jij terug op 2019? Wat neem jij mee en wat laat jij liefdevol achter? Welke patronen en thema's (h)erken jij?

 

Wat 2019 mij persoonlijk heeft geleerd, is de betekenis van dat werkelijk alles zijn tijd nodig heeft en dat het is zoals het is.

 

Echter in de begeleiding van mijn persoonlijke- en professionele cliënten is nog iets heel duidelijk geworden. 

 

Namelijk als jij beide zijdes van een gebeurtenis in het licht zet, jij (uiteindelijk) altijd in balans bent. Uiteraard kan jij alleen maar in gevecht gaan met wat is of het puur en alleen het positieve willen, echter durf ook met de andere kant van de situatie in verbinding te zijn. Er zullen negatieve/slechte/foute/donkere en positieve/fijne/goede/lichte ervaringen zijn echter als jij beide kanten belicht, kom jij weer in het midden uit. En in balans zijn, biedt onder andere;

  • rust.
  • is krachtig.
  • voelt enorm liefdevol.
  • creëert overwogen (re)acties.
  • is vol eenvoud en betekenis. 

Het biedt nog een groot voordeel. Jij staat dan als een spil in het midden van alles, waardoor jij nog meer inziet wie jij werkelijk wilt zijn.

 

Vanaf deze eerste dag van het nieuwe licht (winterzonnewende) en nog net voor de feestdagen wens ik, dat jij en al jouw dierbaren vanaf 2020 steeds na elke gebeurtenis in balans mogen zijn. 

 

Met inspirerende groet

 

Ronald Osephius

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0