Hoe kan ik voor jou (virtueel) van betekenis zijn?

Eigenlijk verwoordde een cliënt van mij het deze week heel mooi. "De infrastructuur is er. En eigenlijk zijn alle tools er al" zei hij. En met elkaar bewijzen wij het. Thuiswerken wat niet ging, is nu opeens toch mogelijk. Afstand nemen en toch contact houden, wordt gerealiseerd. Allerlei initiatieven van online communicatie vinden hun weg.

 

groei


De basis ingrediënten van gemeenschappelijke groei; 

  • vriendelijkheid.
  • communicatie/in verbinding blijven.
  • delen.
  • compassie.

Gelukkig kan ook ik in deze tijd virtueel van betekenis blijven voor mijn cliënten en een ieder die behoefte heeft aan contact. De tools zijn tegenwoordig zo mooi dat ik zelfs hele groepen met elkaar en zelfs in aparte ruimtes digitaal aan tafel kan laten zitten.

 

met elkaar aan tafel


Een droom die ik al vele jaren heb. Ouderwets met elkaar aan tafel zitten. Met elkaar en de juiste mensen het probleem/de hulpvraag gezamenlijk oplossen. Hoe mooi dat dit in deze tijd ook digitaal mogelijk is. 

 

Weet dat Praktijk Osephius ook voor jou (virtueel) bereikbaar is. Gewoon "ouderwets" met elkaar aan tafel en naar elkaar luisteren om vanuit rust weer verder te groeien. 

 

Ik ben er voor jou. Samen met veel mensen die ook aan tafel willen en kunnen aanschuiven!

 

Met inspirerende groet

 

Ronald Osephius

+31 (0)6 21 55 66 00

ronald@ronaldosephius.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0