boek de valkuilen van de bronSubtitel De leermomenten van een ondernemer (in slecht weer)

 

"De Valkuilen van de Bron is door mij voor ondernemers geschreven in mei 2012 en ik heb hem tot 2015 digitaal opgeslagen gelaten. De jaren na het schrijven gaven mij totaal vernieuwde inzichten, welke zijn uitgewerkt in mijn Uitleg, Methodieken en Oefeningen die cliënten en opdrachtgevers nu ontvangen. Zie ook mijn Werkboek. Echter toch wil ik het boekje publiceren zodat een ieder hier van kan en mag leren."

(Ronald Osephius)

 


waarom


www.ronaldosephius.nl Boek Valkuilen Leermomenten Ondernemer  Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
LEERMOMENTEN

Waarom dit boekje? Het zoveelste boekje van iemand die wel eens zal vertellen hoe het moet.

 

Met dit boekje zal ik jou dichter bij het contact met jouzelf brengen. Ga ik jou het inzicht geven dat het echt eenzaam als ondernemer aan de top is, als jij het meeste alleen doet. Dat Alleen dan echt Alleen is. Ik wil vanuit mijn eigen kern, mijn Bron, jou inzicht geven in 15 jaar ondernemerschap en het uiteindelijk belanden op vakje 58. Terug naar Start. Dus niet naar AF. En zeker niet naar vakje 31 Put. Wachten totdat jij eruit gehaald gaat worden. Want wie ziet jou nu zitten in de Put? En, terug naar Start kan ook mooi zijn. Jij mag opnieuw beginnen. Misschien voorkomt dit boekje wel dat jij terug naar Start of Af gaat. Of bewust wel hiernaar toe gaat.

Ik mag mij ervaringsdeskundige noemen en in die rol wil ik inzicht geven, inspireren, humor en passie tonen, mij kwetsbaar opstellen en uiteraard kritisch over mijzelf zijn.

Mijn ervaringen wil ik vastleggen. Meedelen.

 

Waarom?

 

Al kan ik er maar 1 iemand mee helpen, dan is mijn doel al geslaagd.

Eigenlijk schrijf ik dit boek ook omdat ik alles van mij af wil schrijven om zodoende de deuren van het verleden nu echt achter mij dicht te doen en niet op een kiertje te houden voor het geval DAT. En eigenlijk ook omdat...... Lees maar verder. Dan zal jij er achter komen waarom. Jij zult er geen spijt van krijgen en ik heb het overzichtelijk gehouden. Veel boeken die ik heb mogen lezen, hebben voor mij een kern van ongeveer 50 à 100 bladzijden. Alle overige bladzijden lijken vaak meer een indruk te geven van “kijk mij eens hoeveel ik weet te schrijven.“

 

En, waarom zo’n klein zakboek formaat? Logisch. De Chinezen hebben er een spreekwoord voor; “Een boek is een tuin die je meedraagt in je zak.” Dat deze tuin jou het inzicht geeft en dat duwtje, zodat jij ervoor kiest om weer naar jouzelf te luisteren.

 

En, hoe vaak zit jij niet ergens alleen (als ondernemer)? 

 

"HET LEEST ALS EEN GOED JONGENSBOEK!" 

(REACTIE VAN EEN ONDERNEMER)

 


download de eerste pagina's


Download
De Valkuilen van de Bron
De Leermomenten van een ondernemer (in slecht weer). De eerst dertien pagina's van het ervaringsboek.
De Valkuilen van de Bron.02 tot en met p
Adobe Acrobat document 146.4 KB

KEY WORDS / tags


ronald osephius, ronald osephuis, maassluis, counselor, opsteller, opstelling, mentor, klankbord, inspiratie, inspirator, inspireren, ervaringsdeskundig, in zicht,handvat, werkboek, naslag, zelf doen, actie, doel, doelen, onbewust, bewust, leiderschap, semler, sinek, Semler, Sinek, BSO, Cellen,