lichtwerk“Verhaal vechten Westen en nectar

(Ronald Osephius)

 


het (weer) laten stromen in jou


Ervaar jij bijvoorbeeld;

  • een Disbalans
  • Blokkades / Weerstand
  • Lichamelijke ongemakken
  • Gezondheid issues

dan biedt Reconnective healing hiervoor een ongelofelijk snelle oplossing om het in jou weer te laten stromen. Volledig aangekleed lig jij op een behandeltafel zonder aangeraakt te worden, te hoeven praten en iets te doen. Gewoon ERVAREN en helen. 

 

www.ronaldosephius.nl Be You Zon Believe Yourself Handgeschreven papiertje Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
BELIEVE IN YOURSELF

"Hoe lang wil je jouw energie nog laten slapen? Hoe lang blijf je je nog onbewust van de oneindigheid van jezelf?"

(Uit het boek De Reconnectie Heel anderen heel jezelf van dr. Eric Pearl.)

(Van A Cup of Tea vertaald door Bhagwan Shree Rajneesh )

 


jouw energiesysteem


In- en rondom jouw lichaam zitten diverse energielagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chakra's, bewustzijnsas, aura's, vortex, torus, zijnspunt en energielijnen. (allen afgebeeld op bovenstaande foto). Dit wordt wel jouw energiesysteem genoemd. 

 

Door de eeuwen heen en tevens in jouw eigen bestaan is 'dit' energiesysteem door allerlei redenen in disbalans (lees blokkades) geraakt.  Niet alleen in connectie met de aarde en het universum, echter ook binnen en rondom jouw eigen systeem. 

 

Door trillingen is het mogelijk deze disbalans op te heffen. Dit wordt ook wel Healing genoemd. Het begint dan weer te stromen. De trillingen zelf worden RESONANTIE genoemd. Ik zeg wel eens bij deze trillingen; 

 

 “Jouw persoonlijke ingedeukte en/of gekreukte lijnen worden gladgestreken waardoor het weer mag stromen"

 

TRILLINGen EN INFORMATIE


Als het weer stroomt door resonantie, is er verbinding met jouw eigen systeem, de aarde en het universum. Echter wil jij een blokkade werkelijk wegnemen dan is alleen trilling van energie niet voldoende. Het stroomt wel alleen er veranderd niets. Jouw systeem dient ook INFORMATIE te ontvangen om te voorkomen dat het gladstrijken op een bepaald moment weer opnieuw dient te gebeuren. Informatie komt uit ritme, wat COHERENTIE wordt genoemd.

 

Ritme kan door middel van licht, gedachten, gevoel, geur en/of geluid. Een ieder kan dit weer anders ervaren. Het mooie is dat deze coherentie vanzelf vanuit de energielijnen (lees de Axiatonale lijnen) wordt gestuurd. Met andere woorden vanuit de connectie met aarde en het universum. Jij hoeft er alleen aandacht aan te geven en het (durven te) ontvangen wat aan jou (door een facilitator) doorgestuurd wordt.

 

Als het resoneert en in coherentie is, wordt dit COHERENT genoemd. Bij coherent wordt (LEVENS)ENERGIE en INFORMATIE (licht, geur etc.) omgezet in een nieuwe vorm. Dit wordt ook wel VORMKRACHT genoemd. Deze vormkracht is de oplossing om de oorzaak van de blokkade weg te nemen. Zowel

  • fysiek
  • emotioneel
  • spiritueel
  • als mentaal.

In normale woorden; Een disbalans/blokkade kan weggenomen worden door nieuwe energie en informatie in jouw systeem toe te laten. En dat is wat Reconnective healing doet! 

 

Hoe het werkt? Kom het ervaren. 

 


KEY WORDS / TAGS


Loslaten, toelaten, toevoegen, lichtpoort, wens, behoefte, oerbron, oceaan, brein, hoofd, hart, ziel, prana, krachtbron, behandeling, weerstand, gijzeling, ziekte, reconnection, oerbron, lichtwerk,