DIALOOG / PRAATSTOK"Al jaren maakte ik in bepaalde groepen gebruik van een vast ritueel. Als iemand aan het woord is, dan luisteren de anderen. Door dit te benadrukken, gaf ik de verteller iets (wat dan voorhanden was) in zijn of haar hand. De rest zwijgt net zolang totdat de verteller klaar is.Tot ik na veel omzwervingen gewezen word op een hele oude methode.The Indian Talking Stick!"

(Ronald Osephius)

 


Wat zou het fantastisch zijn als er een methode bestaat, die ingezet kan worden als een goede gespreks- en luistertechniek. Zowel in het bedrijfsleven als bijvoorbeeld bij kinderen. Denk aan vergaderingen, kringgesprekken, trainingen etc. Dat de gesprekken onder andere helder, daadkrachtig, tijdbesparend, begripvol en aandachtig worden. Dat de resultaten verbluffend zijn. Deze methode bestaat!

 

Ervaar een EEUWENOUDE TECHNIEK.

 

www.ronaldosephius.nl Indian Talking Stick Dialoog Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
INDIAN TALKING STICK / PRAATSTOK

"Waarom geeft u mij geen raad? Dat heb jij jouzelf al gegeven door naar jouzelf te luisteren"

(Indiaanse wijsheid)

 


Voor wie


Met de Kracht Voer tool Talking stick worden onder andere (groep)communicatie- en luistertechnieken doorgenomen. Een zeer krachtige tool bij het voeren van DIALOGEN, welke ik als gespreksleider dan ook gebruik wanneer ik word ingehuurd voor het begeleiden van Dialogen. Tevens is het mogelijk om in samenwerking met een partner van Praktijk Osephius jouw eigen TALKING STICK te maken.

 

Praat- en krachtstokken


www.ronaldosephius.nl Krachtstokken Talking Stick Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
KRACHTSTOKKEN

Sinds ik bekend ben met deze prachtige methode maak ik gebruik van mijn eigen Praatstok. 

 

Sterker nog.

 

De Praktijk is uitgebreid met vijf Krachtstokken, die tijdens bepaalde Trainingen/Workshops worden ingezet.KEY WORDS / TAGS


Indian, Indiaan, indiaan, praat stok, Praat stok, Praatstok, Talkingstick, Talking stick, stik, talkingstick, talking stick, traditie, sjamaan, stamoudste, eeuwenoud, familie, gewoonte, gewoontes, kringgesprek, kring gesprek, Krachtstok, krachtstok, Kracht stok, kracht stok, vergadering, vergadertechniek, vergader techniek, dialoog, debat,