TRAINING/WORKSHOP"Ik weet nog wel van vroeger in mijn eigen bedrijven dat als men terugkwam van een externe opleiding dat vooral de broodjes lekker waren en er mooie mappen en pennen waren verstrekt. Als ik dan vroeg wat er was blijven hangen qua inhoud dan werd het antwoord al wat moeilijker. Ik heb mij dan ook heel bewust als doel gesteld voor elke cliënt en opdrachtgever daadwerkelijk PUUR maatwerk te leveren!"

(Ronald Osephius)

 


Steeds meer personen hebben de behoefte om zichzelf en/of een groep medewerkers verder te laten groeien. (groeps)Trainingen en/of workshops bieden hier een hele goede uitkomst. Door het aanbieden van deze faciliteiten wilt Praktijk Osephius het positieve groeiproces, de daadwerkelijk Bewustwording, voor eenieder mogelijk maken. Elke training/workshop is altijd OP MAAT gemaakt!

Onderdeel van de training/workshop is een plan van aanpak en een dagindeling met daarin welke (groei)behoefte er individueel en/of bedrijfsmatig gewenst is. Eventueel in samenwerking met andere organisaties kunnen dan 1- of meerdaagse workshops/trainingen opgezet worden, waarbij altijd jouw EISEN en WENSEN en/of die van de organisatie de rode draad zullen zijn.

 

www.ronaldosephius.nl Roofvogel Zeearend Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
ELKE WORKSHOP IS NET EVEN ANDERS, DAN DAT MEN IS GEWEND

De foto op deze pagina is bijvoorbeeld gemaakt op een dagtraining Communicatie waar de opdrachtgever als groepstraining onder andere een workshop Roofvogels heeft gekregen.

 

 


Workshops


www.ronaldosephius.nl gulden snede Nautilus met berekening Bewust Groeien vanuit Innerlijke Kracht!


KEY WORDS / TAGS


training, bedrijfs training, bedrijfstrainingen, workshop, workshops, voelen, onderhandelen, communiceren, samenwerken, groepstraining, coaching, spiegel, spiegelen, in zicht, inzicht, spiegelogie, jezelf, kind, fluisteren, paarden, paarden opstelling, roofvogels, kleur, thema opstelling,