FAMILIE OPSTELLINGEN"Je ziet weleens op tv iets gebeuren of lees je ergens iets waarvan je denkt 'Ja hoe ga ik dat thuis uitleggen?' Vooral voor mensen die voor het eerst een Familie Opstelling meemaken, is dit eenzelfde reactie. 'Ik kan het haast mijzelf niet uitleggen. Laat staan thuis!' Familie Opstellingen geeft een heel mooi inzicht in het waarom vanuit het verleden. Soms wel 4 tot 7 generaties dieper. Ik gun werkelijk iedereen deze unieke ervaring!"

(Ronald Osephius)

 


het onzichtbare zichtbaar maken


De liefde in het familiesysteem gaat heel ver. Veel generaties zijn uit liefde bereid veel van elkaar (verborgen) te dragen. Door wat inzichtelijk wordt, en dit op te nemen in jouw BEWUSTZIJN, kan jij instemmen met wat is. Vanuit het werken met Familieopstellingen wordt jij jou vooral Bewust van het feit dat jij jou kan ontdoen van het verwijt dat het allemaal INBEELDING is.

 

Dat men niet zelf de oorzaak is van;

 • de eigen vraagstelling
 • spanning
 • ongemakken
 • ongewenst gedrag.      

Er komen vooral veel FAMILIEFEITEN aan het licht die uit pijn, onverwerkte rouw of schaamte verborgen zijn gehouden. Daarmee ontstaan nieuwe mogelijkheden om met deze feiten in het reine te komen.

 

Het Wetende veld


Een klassieke Familie Opstelling werkt met representanten. Willekeurige mensen die uit een groep door de vraagsteller gekozen worden om het systeem te representeren. Er ontstaat dan een Wetend Veld die (on)bewuste ERVARINGEN naar voren brengt. In vaktermen; het Morfisch veld!

 

Echter in Praktijk worden veel meer methodes toegepast. Ook het werken met kussens, stenen, poppetjes, vloerankers en andere middelen is mogelijk. Dit wordt een Structuur Opstelling genoemd. Het kan net zoveel inzicht bieden.

 

Namelijk de informatie zit bij jou opgeslagen!

 

www.ronaldosephius.nl Familie opstelling poppetjes structuur Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
FAMILIE (STRUCTUUR) OPSTELLING M.B.V. POPPETJES

"De echte werkelijkheid is de werkelijkheid!"

 (Bert Hellinger)

 

 


Jouw innerlijke dimensies


In de Velsen Methode wordt veel gewerkt met het herkennen van 3 dimensies:

 • het gezonde (magische) deel
 • het gekwetste (getraumatiseerde) deel
 • het overleving (gemaskerde) deel.

Om die reden worden vaak deze dimensies opgesteld en wordt cliënt, jij dus, altijd zelf in de Opstelling geplaatst. Tijdens Familie- en Structuur Opstellingen wordt er door de begeleiding zo min mogelijk gesproken. Jij laat het gebeuren. De MOOIE KRACHTIGE TOOL is de combinatie van Familie Opstelling met Positieve Overtuigingen!

 

 

 

eigen ontwikkelde opstellingen


 

Echter Praktijk Osephius is veel verder gegaan en heeft diverse eigen opstellingsmethodieken ontwikkeld die een ENORM DIEPE EN SUCCESVOLLE UITWERKING hebben;

 • Liminale opstelling; in het verleden de pijn inzien en loslaten, in het heden de inzichten toepassen, in de toekomst de oplossing ophalen. Deze opstelling gebeurt met drie stoelen. 
 • Cirkel van Compassie; gebruik maken van de energie en wijsheden van de windrichtingen uit het Wiel om in het midden van jouw eigen (morele) kompas uit te komen. Deze opstelling gebeurt vanuit drie stappen. 
 • Duale opstelling; de schaduw- en lichtkant/de onlicht- en lichtkant ervaren rondom een bepaald thema. Enorm krachtig!
 • Energetische Driehoek opstelling; vanuit het gedachtengoed van de ring van koning Salomon of de David ster de energie en wijsheden van zoals jij nu bent en zoals jij wilt zijn ervaren. Deze opstelling gebeurt vanuit drie stappen. 

 

Gun jouw verandering en kom deze Opstellingen ervaren!

 

 


KEY WORDS / TAGS


genogram, familie, familieopstelling, familieopstelingen, maassluis, zuid holland, zuid-holland, systeem, familie opstelling, hellinger, ruppert, velsen, dykstra, verlangen, trauma, traumata, wens, hulp, ziekte, incest, stress, misbruik, wetend veld, verbinding, familie opstelling maassluis, familie opstellingen maassluis, innerlijk kind, spanning, ongewenst gedrag, persoonlijke groei, persoonlijke ondersteuning, morfisch veld, morfies velt, morfiesch,