"Door Opstellingen in de huiskamer van cliënt zelf te houden, breng ik deze fantastische methode dichter onder de mens. Zie het als een Tupperware-avond alleen dan wordt er werkelijk in een huiselijke sfeer met Bewustzijn en Inzichten gewerkt. Elke keer als deze avond wordt gegeven, zijn alle betrokkenen diep onder de indruk in hetgeen wat naar boven komt en met elkaar wordt bereikt"

(Ronald Osephius)

 


Veel cliënten die één of meerdere Opstellingen bij Praktijk Osephius hebben meegemaakt, komen allemaal een keer met de opmerking: "DIT ZOUDEN ZE THUIS EEN KEER MEE MOGEN MAKEN!"

Daarnaast zijn er diverse mensen die zo'n diepgaande ervaring niet gelijk met onbekende mensen/representanten willen/kunnen mee maken. Waarbij een VEILIGE en VERTROUWDE omgeving een belangrijke rol speelt. Huiskamer Opstellingen biedt hier DE IDEALE OPLOSSING voor!

 

Voor wie


PARTICULIEREN

 

Heb jij een Persoonlijk vraagstuk of zijn er terugkerende patronen in jouw leven die jou belemmeren om te groeien? Een Opstelling biedt hier een fantastische oplossing voor om INZICHTEN te krijgen!

Een Opstelling (ook wel systemisch werken genoemd), is een sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij inzicht over wilt krijgen. Dit kan een VRAAGSTUK zijn op diverse vlakken zoals relaties met partner of familie, angsten, overtuigingen, een terugkerend patroon in jouw leven, echter ook vraagstukken over werk of jouw positie binnen een team.

In een Huiskamer Opstelling doen meerdere mensen mee. De deelnemer die het vraagstuk inbrengt kiest uit de andere deelnemers (de representanten)  de personen die zijn of haar situatie gaan representeren. Er ontstaat hierdoor een zogenaamd Wetend Veld. Representanten ervaren wat er speelt in het systeem van de vraagsteller en laten dat zien in houding, emoties en beweging. Tijdens de opstelling wordt weinig gesproken, het gaat er vooral om te ervaren wat zich van binnenuit laat zien.

De inzichten die uit een Opstelling naar boven komen, zijn elke keer weer voor elke deelnemer aan de workshop enorm VERRASSEND. Met deze inzichten kan men bewust verder in de (persoonlijke) GROEI!

 

Doel


Inzichten.

 

Duur


3 uur.

 

Locatie


Gewoon bij jou thuis!

 

Investering


Omdat deze workshop thuis wordt gegeven, is de investering altijd in overleg.

 KEY WORDS / TAGS


genogram, familie, familieopstelling, familieopstelingen, maassluis, zuid holland, zuid-holland, systeem, familie opstelling, hellinger, ruppert, velsen, dykstra, verlangen, trauma, traumata, wens, hulp, ziekte, incest, stress, misbruik, wetend veld, verbinding, familie opstelling maassluis, familie opstellingen maassluis, innerlijk kind, spanning, ongewenst gedrag, persoonlijke groei, persoonlijke ondersteuning, HUISKAMER, huis kamer, Franz,