WORKSHOP kennismaking OPSTELLINGEN"Ja ik heb er wel eens van gehoord. Oh, opstelling. Ja dat ken ik wel. Neen, sorry wat is dat nu weer. En, hoe doe jij dat dan Ronald? Zeker iets zweverigs. Ik ben namelijk heel Down to Earth. Om een ieder met deze prachtige methode (tot inzichten) bekend te maken, bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met. Gewoon het land in. In zaaltjes, buurthuizen, werkkamers, op zolder of gezellig in de woonkamer. En elke keer is zo fantastisch om te zien wat dit met elke deelnemer doet. Kom het ook ervaren!"

(Ronald Osephius)

 


Veel cliënten die één of meerdere Opstellingen bij Praktijk Osephius hebben meegemaakt, komen allemaal een keer met de opmerking: "HOE LEG IK DIT AAN EEN ANDER UIT!"

Dit zijn van die momenten die vaak niet eenvoudig uit te leggen zijn. Er bestaan diverse methodes van opstellingen en afhankelijk van de (hulp)vraag kan deze ingezet worden. Waarbij elke methode een hele diepe uitwerking zal hebben. Eigelijk is er maar één advies; dit MAG jij ERVAREN. Kennismaking Opstellingen biedt hier DE IDEALE OPLOSSING voor.

 

Voor wie


PARTICULIEREN

 

Heb jij een Persoonlijk vraagstuk of zijn er terugkerende patronen in jouw leven die jou belemmeren om te groeien? Een Opstelling biedt hier een fantastische oplossing voor om INZICHTEN te krijgen!

Een Opstelling (ook wel systemisch werken genoemd), is een sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij inzicht over wilt krijgen. Dit kan een VRAAGSTUK zijn op diverse vlakken zoals relaties met partner of familie, angsten, overtuigingen, een terugkerend patroon in jouw leven, echter ook vraagstukken over werk of jouw positie binnen een team.

In een Kennismaking Opstelling doen meerdere mensen mee. De deelnemer die het vraagstuk inbrengt kiest samen met de begeleider welke methode van Opstelling het beste aanspreekt. Zo krijgen alle deelnemers een indruk van de vele mogelijkheden. Bij elke Opstelling ontstaat een zogenaamd Wetend Veld. Hetgeen opgesteld wordt, verbindt zich met dit Wetende Veld en dat wat vaak verborgen bleef, wordt dan getoond.

De inzichten die uit een Opstelling naar boven komen, zijn elke keer weer voor elke deelnemer aan de workshop enorm VERRASSEND. Met deze inzichten kan men bewust verder in de (persoonlijke/professionele) GROEI!

 

Doel


Inzichten.

 

Duur


3 uur.

 

Locatie


Daar waar wij afspreken.

 

Investering


Omdat deze workshop op locatie wordt gegeven, is de investering altijd in overleg.

 KEY WORDS / tags


genogram, familie, familieopstelling, familieopstelingen, maassluis, zuid holland, zuid-holland, systeem, familie opstelling, hellinger, ruppert, velsen, dykstra, verlangen, trauma, traumata, wens, hulp, ziekte, incest, stress, misbruik, wetend veld, verbinding, familie opstelling maassluis, familie opstellingen maassluis, innerlijk kind, spanning, ongewenst gedrag, persoonlijke groei, persoonlijke ondersteuning, HUISKAMER, huis kamer,