professionele GROEI!"Ik was er werkelijk trots op dat ik helemaal alleen mijn eerste zakelijke miljoen had verdiend. Latere lessen hebben mij doen inzien, dat het met vijf man veel eenvoudiger is 30 miljoen te verdienen. Succesvoller te zijn. Laten wij met elkaar schakelen!"

(Ronald Osephius)

 


samen succesvol schakelen


Hoe nu verder als jij en/of jouw organisatie met een verlangen/vraagstelling/behoefte en/of belemmerende overtuiging zit en daarbij ondersteuning wenst? Er pijnen en/of blokkades ervaren worden.

Hoe gaan jij/jouw organisatie en Praktijk Osephius dat doen? Door tijdelijk mee te lopen met jou en/of jouw organisatie. Naast jou. Niet voor jou. Niet achter jou. Zolang jij het wilt, schakelen wij op basis van wederzijds vertrouwen en gelijkheid naar inzichten en (GROEI)RESULTATEN, waardoor jij en de organisatie geïnspireerd raakt of juist blijft.

 

www.ronaldosephius.nl Heide zon boom Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
EEN EIGEN WARE WEG

“Eén of andere weg die door een ander voor ons is uitgestippeld, is niet de ware weg voor ons. Ieder van ons moet zijn eigen ware weg maken, en als we dat doen zal deze weg een uitdrukking zijn van de universele weg.” 

(Shunryu Suzuki)

 


Bedrijven- en organisatie SJAMAAN


Samen kijken wij steeds welke (ervaring)methodieken voor jou/jouw organisatie het beste werken. Dat, wat voor jou/jouw organisatie goed voelt!

 

In de markt worden mijn werkzaamheden ook wel Executive Holistisch Coaching of Mentoring genoemd. Het zijn mijn cliënten, die op een bepaald moment met mijn titel Inspirator zijn gekomen. Het woord inspiratie bleef maar terugkomen, als zij hun reactie na een begeleiding gaven.

 

Veel gebruiken nu vooral: Bedrijvendokter, Bedrijven sjamaan, Organisatiedokter, Organisatie healer, (leer)Meester/Teacher, Spiegelaar, Grow Catalyst, Warrior, Inzichtgever, Veerman, Magiër,  Bedrijven Alchemist, Diep Trauma Coach of GroeiSchakelaar!

 

Alle opdrachtgevers ervaren het dat ze bevrijd worden van wat was en ze gegidst worden naar waar ze werkelijk willen zijn. Zodoende dat ik de titel gebruik; Gids naar Vrijheid

 

Zoveel manieren zijn mogelijk


Naast Organisatie schakelaar kan Praktijk Osephius er ook nog op diverse andere manieren voor jouw organisatie zijn. Denk hier onder anderen aan: 

 

advies


www.ronaldosephius.nl zon weken pad tarwe bomen Bewust Groeien vanuit Innerlijke Kracht!

opstellingen


www.ronaldosephius.nl Paardenbloem Dauwdruppels Bewust Groeien vanuit Innerlijke Kracht!

overtuigingen


www.ronaldosephius.nl Paardenbloem zaadjes zon wind Bewust Groeien vanuit Innerlijk Kracht!


KEY WORDS / TAGS


inspireren, inspirator, klankbord, coach, inspiratie, business coach, mentor, systemisch, opstellingen, ervaringsdeskundig, advies, particulieren, opstellingen, toekomst, spiegel, in zicht, inzicht, spiegelogie, maatschappij, burn out, depressie, opstelling, trauma, wandelcoach, mezelf, mijzelf, zie, inzichtgever, PERK, PER-K