ORGANISATIE ADVIES"Als wij allemaal meer bewust afstand kunnen nemen tot bepaalde zaken/ervaringen, dan komt er automatisch meer inzicht. Zoals het mooi heet; gewaarzijn van! Het is mijn doel om een ieder hierin minimaal te leren hoe gewaarzijn werkt, hoe inzichten verkregen kunnen worden en gebeurtenissen te accepteren. Zodat een ieder werkelijk kan geloven in creatie!"

(Ronald Osephius)

 


durf


Een advies aannemen van derden ligt heel gevoelig. Is het wel goed bedoeld en is het niet uit eigenbelang? Echter adviezen kunnen van heel dichtbij komen.

Al eens goed naar de logica van kinderen geluisterd? Jouw partner zegt vaak over de organisatie ook heel rake dingen. Echter durf jij dat wel toe te toegeven?'Dat kan toch niet. Ze zijn er niet dagelijks mee bezig, hoe kunnen ze dan meedenken?' Precies! Ze zijn er niet elke dag bij betrokken. Daarom kunnen ze AFSTAND nemen van de materie. Van de gedachten en emoties. Ze kunnen het makkelijker loslaten.

 

ACCEPTEREN!

 

www.ronaldosephius.nl Bankje onder een boom Bewust Groeien vanuit innerlijke kracht
SAMEN EVEN ZITTEN

''Vertel me en ik luister; laat me zien en ik kijk; laat het me beleven en ik leer." 

(Lao Tze)

 


Klankborden


Door met Praktijk Osephius te klankborden, snel te schakelen, omtrent bepaald te nemen stappen, kan jij komen tot duidelijk(er) inzichten. Hierdoor wordt het loslaten / BESLUITEN nemen vaak eenvoudiger. Uiteraard blijft de beslissing bij jou liggen. Echter jouw gevoel is (nog) meer onderbouwd. In de Praktijk wordt de inzet van Praktijk Osephius door de meeste cliënten ervaren als BEDRIJVEN SJAMAAN/ORGANISATIE HEALER!

 

FAMILIEBEDRIJVEN


www.ronaldosephius.nl kloof rotsen licht zand Bewust groeien vanuit innerlijke kracht

veranderEN


www.ronaldosephius.nl zon pad lente mist bomen in bloei Bewust groeien vanuit innerlijke kracht

vraagstukken


www.ronaldosephius.nl ondergaande zon mist weiland bomenrij Bewust groeien vanuit innerlijke kracht


KEY WORDS / TAGS


interim, advies, tijdelijk, Maassluis, Zuid-Holland, ronald osephius, ronald osephuis, ronaldosephius, management, coach, organisatie begeleiding, mentor, business, kwaliteit, verandering, kwaliteitsmanagement, veranderingsmanagement, controleleer, voorzitter, gesprekspartner, bedrijf, organisatie, dokter,